top of page

उत्पाद: जरदोजी टिपारा गोल्डन मोती
सामग्री: जरदोजी गोल्डन + जरी गोल्डन फैब्रिक + मोती
हैंड मेड उत्पाद: टिपारा + मध्य चंद्रिका + डबल कत्रा
प्रयोग: ठाकुरजी की सेवा में मनोरथ, उत्सव तथा नित्य सेवा के समय उपयोग हेतु उपयुक्त। लड्डू गोपाल, श्रीनाथजी चित्र सेवा और श्रीनाथजी विग्रह (मूर्ति) के लिए उपयुक्त। इसे कृष्ण स्वरूप सेवा में भी अनुपातिक रूप से उपयोग किया जा सकता है।
पैकिंग: 1 पीस जरदोजी टिपारा गोल्डन मोती
उत्पाद कोड: Jardosi Tipara Golden Moti 01 JS 70 100

अपने ठाकुरजी को प्रेम और भक्ति से सजाएँ इस सुंदर टिपारा श्रृंगार के साथ, जो सेवा, मनोरथ और उत्सव के लिए एकदम उपयुक्त है। इसे दिव्य रूप प्रदान करने के लिए बनाया गया है, तथा इसका आकार संपूर्ण सेट के अनुपात के अनुसार थोड़ा भिन्न हो सकता है।

Jardosi tipara golden moti

₹70.00Price
Excluding Taxes
Quantity
  • Product: Jardosi tipara golden moti
    Material: jardosi golden + jari golden fabric + moti
    Hand Made Product: tipara + middle chandrika + double katra
    Use: Seva of Thakorji during manorath, utsav, and daily seva. Suitable for Laddu Gopal, Shrinathji Chitra Seva and Shrinathji Vigrah (Murti). Also can use for krishna swaroop seva proportionately.
    PACKING: 1 piece of  jardosi tipara golden moti
    Product Code: jardosi tipara golden  moti 01 JS 70 100

    Adorn your Thakorji with love and bhakti using this beautiful  tipara Shringar, perfect for seva, manorath, and utsav. Designed to give a divine look, the size is may vary slightly to fit the overall set proportionately.

  • Return Policy: Not returnable. 
    (please check our return, shipping and refund policy at bottom.)
    Note : Actual product colour and size may slightly vary.

No Reviews YetShare your thoughts. Be the first to leave a review.
WhatsApp.svg.webp
bottom of page